Jocs Florals "Amics del Barça"

dimarts, 16 d’abril del 2013





Amics del Barça


Hola som el Muhammad i el Pablo . Ens coneixem des de fa tres mesos i ara ja som molts amics els dos . Ens ha unit el futbol. Els dos ens agrada molt jugar al futbol, juguem al pati de l’escola i moltes vegades ens trobem al parc quan sortim de l’escola.

Al parc trobem altres nens del barri, alguns de la nostra escola i altres d’altres escoles. Sempre juguem a futbol. Nosaltres dos som seguidor del Barça. Ser culé és el millor del món!

Els dos tenim roba del Barça, el Muhammad té la samarreta i el Pablo té el xandall. Els dos estem estalviant per comprar-nos la pilota.

Sempre que juga el Barça el mirem per la televisió o l’escoltem per la ràdio i a l’endemà parlem dels millors jugadors del partit  i de les bones jugades que han fet. Que bo que és el Messi, és el millor del món!,  Iniesta també és molt bo!, i el Xavi sempre fa jugades molt bones!.

Ara tenim la sort que el Barça sempre guanya i els amics de Pakistan i Santo Domingo en feliciten per el Facebook .
Els nostres amics, sempre pregunten coses sobre el Barça:
- Coneixeu els jugadors?
- Heu anat a  l’estadi?
Nosaltres els hi diem que encara que visquem a Barcelona  l’entrada per veure un partit val molts diners .
Per això els veiem a la televisió o l’escoltem per la radio , ja ens agradaria a nosaltres i els nostres amics tenir diners per poder anar al camp del Barça.

Quan siguem grans i guanyem molts diners, quedarem un dia per anar a veure un partit del Barça. Serà molt divertit!



   

 Veus: Muhammad, Pablo
Curs: 5è aula d'acollida

 
Plantilla creada por laeulalia basada en la denim de blogger.
Ir arriba